За силен имунитет и тонус! 3 опаковки Боров прашец, от Панацея

За силен имунитет и тонус! 3 опаковки Боров прашец

За да се чувствате изпълнени с енергия и да се радвате на всеки един ден, е необходима и грижа! Панацея има лек от природата за вас!

3 опаковки Боров прашец на прах (по 70гр) 33.60 лв Грабни

Повече за продукта:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 5 Май до 5 Юли 2020г.
  • При грабване на ваучер посочете три имена, телефон и адрес на предпочитан офис на Еконт, до който да бъде доставен продуктът.
  • Доставката е за сметка на клиента по стандартните тарифи на куриерска фирма Еконт. Извършва се в срок до 3 работни дни след издаване на ваучер.
  • Срокът на годност на продукта е минимум до Ноември 2021г.
  • Всички други глобални условия на HitCeni.bg
Задай въпрос

Осигурено от Панацея

Екипът на Панацея предлага тинктури, добавки на прах и капсули.
Продуктите им са с изцяло натурален състав - не съдържат химични добавки като стабилизатори, ароматизатори и оцветители. Билките, които използват за тинктурите са основно български. Екстрактите за капсулните форми са по високо стандартизирана технология, а капсулите, които предлагат, са от най-високия клас: Vcaps Plus®.

Мисията им е да подобряват качеството на живот, като предлагат натурални природни продукти.

В капсулите и добавките на прах влагат само стандартизирани суровини като спазваме всички норми за безупречно производство.
Билковите продукти на Панацея са хранителни добавки, в които се влагат сертифицирани билки и се произвеждат в съответствие с изискванията на добрата производствена практика, съгласно
въведената НАССР система за контрол на безопасността. Разполагат с разработени и прилагани системи на управление на безопасността и качеството: БДС EN 9001:2015 и БДС EN 22000:2018.

Галерия

С доставка.
Офертата е осигурена от СВЕТИ НИКОЛА 201З ООД, ЕИК: BG202603020, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 05.05.20 до 03.07.20.
За силен имунитет и тонус! 3 опаковки Боров прашец
Топ цена: 3360лв Грабни ваучер
4грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти