Помощ

Общи въпроси
Поръчки Ваучери Плащания

Какво е HitCeni.bg?

HitCeni.bg е иновативна интернет платформа, която всеки ден публикува ексклузивни оферти на страхотни цени.

Ние предлагаме най-разнообразните оферти на пазара - предложения за ресторанти и клубове, хотели, фитнес центрове, студиа за красота, екстремни спортове, театрални постановки, екскурзии и всевъзможни други забавления и приключения.

Как става заплащането на офертите?

Заплащането може да се извърши в брой (от каса на Изипей АД), по банков път, от банкомат, както и с банкова карта по електронен път през страницата на HitCeni.bg, и др. Повече информация за плащанията можете да намерите тук.

Как можете да следите новите оферти?

Най-добрият начин да следите офертите е всеки ден да проверявате страницата на HitCeni.bg, за да се информирате за новите ни предложения. Освен това можете да се абонирате, като ни оставите email-а си, за да получавате своевременно информация за новите оферти, напълно безплатно.

Имате бизнес и искате да предложите отстъпка чрез HitCeni.bg

Екипът на HitCeni.bg постоянно търси нови и интересни услуги, които да предложи на потребителите си. Промотирането на Вашия бизнес с HitCeni.bg ще Ви донесе сигурни клиенти, които веднъж заплатили услугата, която предлагате с отстъпка, ще дойдат на място, за да я използват. Каква част от тях ще станат Ваши лоялни клиенти зависи само и единствено от Вас. За да предложите Ваша услуга на нашите потребители, посетете раздела За Бизнес Партньори.