Гинекологичен преглед, плюс ехография и цитонамазка - без или със микробиологично изследване, от Д-р Красимир Романов

Редовните гинекологични прегледи са от изключително значение за здравната профилактика на всяка жена! Грабнете предложението на Д-р Красимир Романов и бъдете спокойни за здравето си!

Варианти на офертата:
Първичен гинекологичен преглед, плюс преглед с ехограф и цитонамазка 30 лв Грабни
Първичен гинекологичен преглед, плюс преглед с ехограф, цитонамазка и микробиологично изследване 45 лв Грабни

Повече за процедурата:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 14 Май до 22 Юни 2020г.
  • С предварително записан час на: 089 382 2325 (Понеделник - Петък: 09:30 - 16:00ч), с номер на ваучер.
  • Прегледите ще се извършват от д-р Романов - лекар по акушерство и гинекология и репродуктивна медицина с 35-годишен опит и координатор дейността на Българска асоциация по семейно планиране и сексуално здраве за Плевенска област.
  • Цитонамазката включва вземане на секрет и цитонологично изследване.
  • Всички други глобални условия на HitCeni.bg
Задай въпрос

Осигурено от Д-р Красимир Романов

Д-р Красимир Романов е акушер-гинеколог и се занимава със семейно планиране, женска консултация, лечение на гинекологични и сексуално трансмисивни инфекции. Кабинетът има сключен договор с НЗОК. Д-р Красимир Романов също така води женски консултации и на здравно неосигурени жени.

Д-р Красимир Романов е координатор на дейността на Българска асоциация по семейно планиране и сексуално здраве за Плевенска област. Повече от 30 години работи по различни програми за ограмотяване на учениците от град Плевен и региона за въпросите по сексуалното здраве.

Д-р Красимир Романов участва в стипендиантска програма като ментор на студенти от няколко години. За работата си е отличен с почетен плакет от Институт "Отворено общество".

"От самото начало за мен беше удоволствие да предавам своите знания на тези интелигентни и ученолюбиви студенти. Работата с тях ми донесе много положителни емоции и удовлетворение. Всички студенти, на които съм ментор, са много мотивирани, всеки има определена цел и виждане за бъдещето си и знам, че всички те ще станат много добри лекари."

Галерия

Плевен, Център, бул. Русе 1, ет. 5 089 382 2325 Понеделник - Петък: 08:30 - 16:00ч.
Офертата е осигурена от ДОКТОР КРАСИМИР РОМАНОВ ЕТ, ЕИК: 114527736, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 14.05.20 до 02.06.20.
Гинекологичен преглед, плюс ехография и цитонамазка - без или със микробиологично изследване
Топ цена: 30лв Грабни ваучер
Офертата изтича след:
75:46:10
2грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти