Не изпускай невероятните оферти в HitCeni.bg. Абонирай се за страхотни предложения!

Гледайте Мартина Вачкова в "Секскомедия в лятна нощ" по Уди Алън - на 19 Декември, в Theatro

Насладете се на отлична актьорска игра и много забавни моменти в една комедия с участието на Мартина Вачкова, Атанас Атанасов, Стефан Цирков и други великолепни актьори, които ще ви разкажат за реалните и въображаеми любовни трепети.

"Секскомедия в лятна нощ" на 19 Декември от 19:00ч, в Theatro 8 лв вместо 16 лв Грабни

Повече за представлението:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 19 Декември 2019 (Четвъртък).
  • След получаване на ваучера е необходимо да резервирате вашите места в залата. Това можете да направите чрез HitCeni.bg - от страницата "Моите ваучери".
  • Не е необходимо да разпечатвате ваучера. Необходимо е да покажете неговия QR код или баркод, преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.
  • Спектакълът "Секскомедия в лятна нощ" се поставя на 19 Декември (Четвъртък) от 19:00ч, в Theatro.
  • Офертата важи за място на Балкон. Конкретните места може да видите при проверка за свободни места към приложената интерактивна схема.
  • Всички други глобални условия на HitCeni.bg
Проверка на свободните места
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от ДКТ "Иван Димов"

Сградата на Театъра е построена 1926г. През 2004г е направен уникален за България основен ремонт от Община Хасково, който превръща ДКТ "Иван Димов" в един от най-красивите и съвременни театри в страната. Запазена е архитектурата от годините на построяването, изцяло е подменена сценичната механизация, водопроводната и електрическа система.

През 2000г кукленият и драматичен театър в Хасково са обединени в един общ куклено-драматичен театър под името Драматично - куклен театър "Иван Димов" със статут на продуциращ център със собствена продукция, без актьори на щат - сформират се трупи на граждански договори по съответни проекти. От обединението на двата театъра в годините са спечелени множество награди от различни фестивали и конкурси, включително награди Аскеер и Икар.

Прочети още

Повече информация за ДКТ "Иван Димов" можете да откриете на адрес www.dkth.org или във Facebook.

Галерия

София, Център, ул. Върбица 12 www.dkth.org
Офертата е осигурена от ДКТ ИВАН ДИМОВ, ЕИК: 126004416, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 18.11.19 до 19.12.19.
Гледайте Мартина Вачкова в "Секскомедия в лятна нощ" по Уди Алън - на 19 Декември
Цена: 8 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
16 ЛВ
Промо отстъпка:
50 %
Спестяваш:
8 ЛВ
34грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти