За малко изпусна тази оферта! Абонирай се по e-mail, за да не пропускаш новите оферти!

Камен Донев представя "За народното творчество" за 500-тен път на 19 декември, в Арена Армеец

Станете част от един голям театрален празник - 500-тното представление на най-гледания спектакъл в България - "За народното творчество", представен от неподражаемия Камен Донев! Вече 12 години той взривява от смях многохилядна публика, а любими реплики от представлението се разнасят от уста на уста из цяла България и извън пределите ѝ... като народно творчество!

Спектакълът "За народното творчество" на 19 Декември от 19:00ч, в зала Арена Армеец 40 лв Разграбено

Повече за спектакъла:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: 19 Декември 2019 (Четвъртък).
  • След получаване на ваучера е необходимо да резервирате вашите места в залата. Това можете да направите чрез HitCeni.bg - от страницата "Моите ваучери".
  • Не е необходимо да разпечатвате ваучера. Необходимо е да покажете неговия QR код или баркод, преди началото на събитието, за да бъдете допуснати в залата.
  • Пропускането в зала Арена Армеец за представлението ще започне от 17:30ч.
  • Допустимо е закъснение с до 20 минути след началото на спектакъла. При закъснение с повече от 20 минути зрители няма да бъдат допускани в залата и ваучерът ще се счита за използван.
  • 500-то представление "Народното творчество" ще се играе на 19 Декември (Четвъртък) от 19:00ч, в зала Арена Армеец.
  • Офертата важи за място, съобразно приложената интерактивна схема.
  • Всички други глобални условия на HitCeni.bg
Въпроси и отговори: 3

Осигурено от Драматичен театър - Пловдив

Драматичен театър - Пловдив е първият професионален театър в България, основан през 1881г. Днес той е един от водещите културни институти в страната. В неговата трупа са се утвърдили много от звездите на българския театър и кино.

По традиция и през настоящия сезон Драматичен театър - Пловдив ще ви зарадва с разнообразен репертоар от класически и съвременни, български и чужди автори. Запазили са в афиша си спектаклите, които обикнахте през изминалите сезони, и ще ви изненадат приятно с нови интересни проекти.

С нетърпение очакват всяка среща с вас, защото им носи удовлетвореност от свършената работа и непреодолимо желание да продължат да подхранват любовта ви към театралното изкуство.

Галерия

София, бул. Асен Йорданов 1
Офертата е осигурена от ДТ "Н. О. Масалитинов", ЕИК: BG000455489, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 14.11.19 до 28.11.19.
Камен Донев представя "За народното творчество" за 500-тен път на 19 декември
Топ цена: 40лв
Изтекла оферта! Офертата е грабната 105 пъти за 15 дни.