Не изпускай невероятните оферти в HitCeni.bg. Абонирай се за страхотни предложения!

Безопасен достъп до жилищния вход! Система за безконтактно отваряне на входни врати с включена доставка и монтаж, от Rumenex

След последното общо събрание на живущите в блока, решихте единодушно, че е време да монтирате и вие безконтактна система за вход с чип. Сега трябва само да грабнете ваучер за Rumenex и те ще се погрижат да изградят всичко необходимо!

Система за безконтактно отваряне на входни врати с включена доставка и монтаж 79.90 лв вместо 160 лв ГрабниСистемата е с контролер Anson ASI-8910 за контрол на достъп с чипове.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 13 Юни до 27 Юли 2019г.
  • С предварителна заявка на: 088 510 1158.
  • Офертата важи за адрес на клиента в рамките на Варна и Добрич.
  • Системата е с контролер Anson ASI-8910 за контрол на достъп с чипове.
  • Офертата включва и професионална диагностика на проблемни домофонни системи, както и консултация за изграждане на професионално HD видеонаблюдение.
  • Гаранция на техниката - 12 месеца.
  • Офертата не включва чипове. Доплаща се допълнително към Rumenex по 4лв на чип, при закупени минимум 40 броя.
  • Всички други глобални условия на HitCeni.bg
Задай въпрос

Осигурено от Rumenex

"Rumenex е основана през 2011г. За няколко години се наложихме като сериозен доставчик, инсталатор и интегратор на системи за сигурност, в това число: хотелски системи - хотелски брави, сейфове, електронни системи; пожароизвестителни системи; компютърни мрежи и техника; системи за видеонаблюдение; контрол на достъп; домофонни системи, врати и пощенски кутии.
Фирмата е ориентирана както към корпоративни клиенти, хотелски вериги, болници, учебни заведения, обществени институции, така и към средни и малки фирми от всички сфери на дейност и частни лица.

Отличната ни репутация и натрупания опит в изпълнението на редица проекти, са гаранция за безкомпромисно качество при инсталирането и внедряването на системите. В резултат клиентите получават достъп до доказани авангардни технологии, при сведени до минимум енергийни и експлоатационни разходи.

Специализираният сервизен център на Rumenex е оборудван със съвременна техника за извършване на гаранционна и извънгаранционна поддръжка и висококачествен ремонт от квалифицирани сервизни инженери.

Имаме индивидуален подход към всеки клиент, бързо и ефективно решаваме проблемите, а нашият мотивиран екип е ключов фактор за успеха ни!"

Повече информация за Rumenex можете да откриете на адрес www.rumenex.com или във Facebook.

Галерия

На адрес на клиента във Варна или Добрич 088 510 1158 www.rumenex.com По уговорка.
Офертата е осигурена от РУМЕНЕКС ИН ООД, ЕИК: BG201787382, и е със срок за закупуване на оферираните услуги/стоки от 13.06.19 до 02.07.19.
Източник: http://grabo.bg/za-vhoda-0g77z
Система за безконтактно отваряне на входни врати с включена доставка и монтаж
Цена: 7990 лв Грабни ваучер
Регулярна цена:
160 ЛВ
Промо отстъпка:
50 %
Спестяваш:
80.10 ЛВ
19грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти